Twinson anyag teraszrendszerekhez és kerítésekhez

A Twinson egyedülálló, szabadalmaztatott anyag, amelyben a természet találkozik a modern technológiával. Fát és PVC-t egyaránt tartalmaz, miközben mindkét alkotóelem előnyeit egyesíti – a fa természetes látványát és az általa nyújtott melegség érzetet, valamint a PVC ellenállóságát és karbantartásmentességét. Mik is pontosan az előnyei?

Kiváló ellenálló képesség

PVC-tartalmának köszönhetően a szabadalmaztatott Twinson anyagunk rendkívül ellenálló az időjárás hatásaival és az UV sugárzással szemben. Színe nagyjából a lerakás után egy hónappal állandósul, ezt követően nem változik. A fával ellentétben a Twinsont nem fenyegeti a rothadás, és a fakárosító rovaroktól sem kell félnünk.

Hosszú élettartam

A Twinson erős és szilárd anyag, amely nem repedezik, nem görbül és nem ereszkedik meg, ezért akár 25 év garanciát is vállalunk rá.

Minimális karbantartási igény

PVC tartalmának köszönhetően a Twinson gyakorlatilag karbantartásmentes. Felszíne az időjárás hatásainak dacára ugyanolyan jó minőségű és kellemes marad, sok év múltán is. Állagának megóvásához semmilyen festés vagy bevonat nem szükséges. Az grillezés vagy a naptej okozta foltokat slaggal egyszerűen eltávolíthatja, vagy egy nagyobb eső is lemossa azokat.

Biztonság

A csiszolt, bordázott felület természetes hatást kölcsönöz a deszkáknak, és biztosítja, hogy azok felülete nedvesség esetén is biztonságos maradjon. A Twinson anyagon gyakorlatilag lehetetlen elcsúszni, akár cipőt visel, akár mezítláb van. Az anyag nem forgácsolódik, nem tartalmaz szálkát, így gyermekei számára is biztonságos.

A Twinson kompozit anyag higiénikus, az egészségre teljesen ártalmatlan, és a legszigorúbb biztonsági szabványoknak is megfelel.

imgtoys

Vonzó látvány

A Twinson anyagban lévő fa rendkívül természetes hatást kölcsönöz neki, amely így kiválóan alkalmas a kültéri használatra, kertbe vagy medencék köré egyaránt. A választékban nyolc természetes színárnyalat szerepel. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Twinson anyagból készült terasz kertjének megkoronázása lehet.

imggarden

Környezetbarát megoldás

A Twinson anyag 100%-ban újrahasznosítható, így gazdaságos és környezetbarát alternatívát jelent a kemény trópusi fákkal szemben. Míg keményfát csak a veszélyeztetett esőerdőkből kitermelve szerezhetünk, a Twinson kompozit anyag előállításához használt fenyőfa PEFC-tanúsított erdőkből származik. Az ilyen tanúsítvánnyal rendelkező erdőkben fenntartható gazdálkodás folyik, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy soha nem vágnak ki több fát, mint amennyit kiültetnek.