Szürke ablakprofilok

Az ablakok ma már nem pusztán az időjárás kedvezőtlen hatásai ellen védő, télen a meleg elillanását megakadályozó, napfényt és friss levegőt bebocsátó funkcionális építőelemek – megfelelő színárnyalat választása esetén alapvetően határozhatják meg egy épület stílusát.

Jóllehet a fehér ablakok népszerűsége töretlen, jelenleg a fémes hatású, szürke tónusú fóliával ellátott ablakok jelentik a vezető trendet. Ezek, amellett, hogy megszólalásig hasonlóak az eredeti fémfelülethez, kiváló hőszigetelők. A magyar piacon az Inoutic a műanyag ablak- és ajtóprofil-rendszerek egyetlen olyan gyártója, amelynek kínálatában anyagukban színezett szürke profilok is szerepelnek. Ezek ráadásul kiválóan kombinálhatók a szürke fóliákkal.

A kétoldalas szürke, fémhatású fóliával ellátott, szürke Inoutic profilok kinyitáskor is modern, exkluzív hatást kölcsönöznek az ablaknak és az ajtónak. Búcsút inthet a nyitott ablakok fehér profilrészei okozta bosszantó látványnak, cserébe a kétoldalas szürke fólia és a szürke profilok "panorámaszürkéjében" gyönyörködhet. Mindez természetesen sem felárral, sem hosszabb szállítási idővel nem jár!

Arról, hogy a szürke mennyire „menő”, a Lucie Schäfferová belsőépítész saját tervei alapján épített, Brno külvárosában álló, figyelemre méltó ház is meggyőzheti. Részleteket itt találhat.