Ablak- és ajtószínek kínálata

Az Inoutic ablakokai és ajtói széles szín- és dekorválasztékban érhetők el. Az e célra használt, rendkívül ellenálló anyagból készülő színes fóliák az ablak élettartamának végéig megőrzik eredeti megjelenésüket. A fóliák tetszés szerint kombinálhatók, hogy az ablak kívülről a homlokzat, belülről pedig az enteriőr színeivel harmonizáljon.

Próbálja ki alkalmazásunkat, amely segít annak eldöntésében, hogy milyen színt válasszon ablakaihoz!

A szürke menő!

Az építészetben jelenleg komoly trendet képviselnek a szürke különféle árnyalatai. Ezek a tónusok azon túl, hogy eleganciát és luxust sugároznak, az egyéb színek érvényesülésének is nagyobb teret engednek.

Az Inoutic a szürke alapprofilokra 13 árnyalatban kínál szürke dekorfóliát, köztük a 4 fémes hatású Architecture Colors árnyalatot. Említést érdemel például a porszórt alumíniumot utánzó ALUX DB 703 fólia. A speciális pigmentek és a felület struktúrája együtt jellegzetes, fémesen csillogó hatást keltenek. A színes fóliákkal ellátott ablakok a megszólalásig hasonlítanak az alumíniumablakokhoz, ugyanakkor a műanyag ablakok kiváló hőszigetelő képességével rendelkeznek.

Ha az ablak- vagy ajtóprofil mindkét oldalára fémhatású fóliát választ, akkor természetesen az is fontos, hogy nyitott állapotban se villanjon ki a profil magjának zavaró fehérsége. A magyar piacon az Inoutic az egyetlen olyan profilgyártó, amely szürke magú profilt is kínál.

Szürke profil és szürke fóliák választása esetén sem a gyártó, sem a szállító részéről nem tolódik ki a szállítási határidő. Ezek a fóliák az ablakok és ajtók mellett garázskapukon és árnyékolókon is alkalmazhatók, biztosítva az egész ház egységes megjelenését.