Twinson teraszok

A Twinson teraszok a fa természetes megjelenését veszik kölcsön, de a valódi fadeszkázatú teraszokkal szemben nem igényelnek felületkezelést, és ellenállók a gombásodással, a rovarokkal, a nedvességgel és a mechanikai  sérülésekkel szemben. Kínálatunkban a Twinson teraszdeszkák 2 típusa szerepel:

Twinson Terrace – egyszerűbben összeállítható és több színváltozatban létezik.
Twinson Massive – kiválóan alkalmas az ovális vagy szabálytalan formák követésére (például medencék köré); az egyes deszkák igény szerint elforgathatók és bármilyen alakra vághatók.

Terrace Massive Pro - a zsírálló felületkezelésű teraszok

A foltokkal szemben különösen ellenálló, vékony PVC-réteggel borított masszív teraszdeszka minimális karbantartás mellett is megőrzi természetes fahatású megjelenését.

Twinson Massive teraszok

A Twinson Massive lesz az Ön tökéletes terasza. A Twinson Massive deszka nem igényel karbantartást, ideális medencék mellé és ívelt formák kialakításához.

Twinson Terrace teraszok

A Twinson Terrace lesz az Ön tökéletes terasza. A Twinson elemek tartósak, nem igénylik a karbantartást, összerakásuk pedig gyors és egyszerű.
Színkonfigurátor

Színkonfigurátor

Színkonfigurátorunk segít, hogy mindössze pár kattintással megalkossa az Önnek tetsző homlokzatot. Töltsön fel egy fényképet a házáról, és próbálja ki!

Megtakarítás-kalkulátor

Megtakarítás-kalkulátor

Megtakarítás-kalkulátorunkkal egyszerűen és gyorsan kiszámíthatja, hogy mennyi pénzt takaríthat meg a következő években.

Menő a szürke

Menő a szürke

A szürke igazán trendi, így hát miért is kellene fehér ablakkeretet látnia a kinyitáskor? Ajándékozzon műanyag ablakainak elegáns, alumíniumhatású megjelenést!