Twinson teraszok és kerítések

A Twinson kompozit anyag küllemre fa, mégis a PVC ellenállóságával bír. Ennek köszönhetően a teraszok és kerítések Twinson deszkázatból készülhetnek. A Twinson nem igényel felületkezelést, könnyen karbantartható, ellenáll az időjárásnak és a mechanikai sérüléseknek.

A Twinson teraszok teherbírása 4-szer nagyobb a szokásos kompozit teraszokénál. A Twinson deszkák ezenkívül karc- és tűzállók – egy Twinson teraszon nem probléma egy családi grillezés.

Videónkból kiderül, miben különbözik a Twinson deszkázat más kompozit anyagoktól.

Twinson teraszok

Szeretne olyan teraszt, amely sokáig kitart? A Twinson teraszok ellenállóak, tartósak, miközben nem igényelnek karbantartást. Tartósságukat 25 év garancia szavatolja.

Twinson kerítésrendszer

Tartós és ellenálló kerítést keres szép kivitelben? A Twinson Fencing kerítésrendszer olyan, mintha fából lenne, ugyanakkor nem igényel karbantartást, és akár a 140 km/óra sebességű szélnek is ellenáll.
Színkonfigurátor

Színkonfigurátor

Színkonfigurátorunk segít, hogy mindössze pár kattintással megalkossa az Önnek tetsző homlokzatot. Töltsön fel egy fényképet a házáról, és próbálja ki!

Megtakarítás-kalkulátor

Megtakarítás-kalkulátor

Megtakarítás-kalkulátorunkkal egyszerűen és gyorsan kiszámíthatja, hogy mennyi pénzt takaríthat meg a következő években.

Menő a szürke

Menő a szürke

A szürke igazán trendi, így hát miért is kellene fehér ablakkeretet látnia a kinyitáskor? Ajándékozzon műanyag ablakainak elegáns, alumíniumhatású megjelenést!