Filozófiánk

Mi, az Inoutic társaság dolgozói felelősséget vállalunk magunkért, embertársainkért és környezetünkért. Alapvető értékeink az őszinteség, a kitartó munka és a kezdeményezőkészség.

Őszinteség alatt azt értjük, hogy kimondjuk a teljes igazságot, nyíltak és őszinték vagyunk. Nem beszélünk mellé. Közvetlen, személyes visszajelzést adunk, és minden esetben tiszteletben tartjuk a másik fél véleményét. Igazi csapatot alkotunk. Belátjuk hibáinkat, és a kellemetlen dolgokat sem kendőzzük el. Ugyanakkor mindent megteszünk a hibák helyrehozása és megelőzése érdekében. Gondolataink és szavaink összhangban vannak egymással.

Kitartó munka. Teljesítményünket ügyfeleink, üzleti partnereink, részvényeseink és dolgozóink is értékelik. Mindig szem előtt tartjuk legfontosabb céljainkat és értékeinket. Gondolataink és tetteink összhangban vannak egymással. Mindig teljes erőbedobással dolgozunk – a tervezés, a gyártás, a szállítás, az ügyfelekkel folytatott kapcsolat és a termék beépítése során egyaránt.

Kezdeményezőkészség. Nyitottak vagyunk a világra és az új gondolatokra. Megbízunk kollégáinkban és üzleti partnereinkben. Vállaljuk a kockázatokat, és örülünk az új kezdeményezéseknek. Úgy gondolkozunk és döntünk, mintha a cég tulajdonosai lennénk. Tiszteljük kollégáinkat, és méltányoljuk döntéseiket. Állandó fejlődésre törekszünk.