Deceuninck Group

A Deceuninck ágazatában az európai piac dobogósai közé tartozik. Tevékenysége Európa, Észak-Amerika és Ázsia 91 országára terjed ki. A Deceuninck Group vállalatcsoport 25 országban 3 600 alkalmazottat foglalkoztat. Az Euronext tőzsdén jegyzett Deceuninck Group vállalatcsoport tavalyi árbevétele elérte a 664,5 millió eurót.

A Deceuninck segíti a fenntartható otthonok építését. A vállalat ablakok, ajtók, teraszok, kerítésrendszerek, homlokzatok és deszkázatok innovatív szerkezeti megoldásait tervezi és kivitelezi legfontosabb technológiái (PVC-extrudálás és a szabadalmaztatott Twinson kompozitanyag) segítségével. A Deceuninck termékei megfelelnek a hosszú élettartamú, elegáns megjelenésű és minimális ökológiai lábnyomú termékek iránti jelenlegi keresletnek. A vállalatcsoport filozófiája ugyanis a zárt termelési ciklusra épül, azaz 50 évet is meghaladó élettartamuk végén a termékek alapanyagként újrahasznosíthatók.

A Deceuninck Group öt földrajzi területre – Északnyugat-Európa, Délkelet-Európa, Közép- és Közép-Európa, Törökország és Egyesült Államok – osztotta működését. Európában tíz cég és három Inoutic gyártóüzem képezi a vállalatcsoport legfontosabb részét