Társaságunk

Az Inoutic a kis energiaigényű és passzív házaknak is megfelelő paraméterekkel rendelkező PVC ablak- és ajtóprofilok élvonalbeli európai gyártója. Emellett építési rendszerekkel, elsősorban Twinson kompozit anyagból készült homlokzat- és teraszburkolatokkal foglalkozunk. Újrahasznosítható, illetve eleve újrahasznosított PVC-ből készülő termékeinkkel hozzájárulunk a természeti erőforrások védelméhez.

Kik vagyunk?

Társaságunk neve azt a törekvésünket fejezi ki, hogy műszakilag tökéletes termékekkel kapcsoljuk össze az épületek bel- és külterét, és egyedülálló szerkezeti megoldásokat találjunk.

Filozófiánk

Az Inoutic által vallott alapvető értékek az őszinteség, a kitartó munka és a kezdeményezőkészség. Tudatában vagyunk a környezetvédelemmel kapcsolatos felelősségünknek is.

A cég története

Az Anger fivérek 1956-ban alapították a németországi Bogen városában azt a céget, melynek hagyományait a mai napig követjük.

Inoutic Worldwide

Az Inoutic/Deceuninck, spol. s r.o. a belga Deceuninck konszern leányvállalata, amelynek több mint 75 országban található fióktelepe.

Deceuninck Group

Ágazatában a Deceuninck az európai piac dobogósai közé tartozik. A vállalatcsoport 25 országban 3 600 alkalmazottat foglalkoztat.

Színkonfigurátor

Színkonfigurátor

Színkonfigurátorunk segít, hogy mindössze pár kattintással megalkossa az Önnek tetsző homlokzatot. Töltsön fel egy fényképet a házáról, és próbálja ki!

Megtakarítás-kalkulátor

Megtakarítás-kalkulátor

Megtakarítás-kalkulátorunkkal egyszerűen és gyorsan kiszámíthatja, hogy mennyi pénzt takaríthat meg a következő években.

Menő a szürke

Menő a szürke

A szürke igazán trendi, így hát miért is kellene fehér ablakkeretet látnia a kinyitáskor? Ajándékozzon műanyag ablakainak elegáns, alumíniumhatású megjelenést!