Inoutic műanyag ablakprofilok

Az innováció és a kiváló munkatervezés eredménye: minőségi ablakprofilok. Mi létrehoztuk, a döntés viszont az Öné.
Az ablakprofilokat három változatban gyártjuk: az 5 kamrás Arcade és a 6 kamrás Prestige mellett Eforte profilokat is készítünk. Az Arcade ablakprofilok megbízhatók és az áruk is jó. A Prestige kiváló hőszigetelő tulajdonságai révén a hőszigetelt házakhoz, az Eforte a passzívházakhoz alkalmas. Minden ablakprofilunkat a hosszú élettartam és az energiahatékonyság jellemzi.

Eforte ablakprofilok

Nem akar kompromisszumot kötni a minőség és a hőszigetelés terén? Az Eforte prémium minőségű ablakprofil hőátbocsátása 0,95 W/m2K. Ez az, amit keres.

Prestige ablakprofilok

Olyan ablakprofilt keres, amely környezetbarát, funkcionális és stílusa van? A Prestige profilok csökkenthetik az Ön költségeit, és 40 különböző színű fóliával választható.

Arcade ablakprofilok

Egy 100 % -osan megbízható ablakprofil? A sok éves tapasztalatnak köszönhetően az Arcade ablakrendszerrel elfelejtheti a kompromisszumokat.
Színkonfigurátor

Színkonfigurátor

Színkonfigurátorunk segít, hogy mindössze pár kattintással megalkossa az Önnek tetsző homlokzatot. Töltsön fel egy fényképet a házáról, és próbálja ki!

Megtakarítás-kalkulátor

Megtakarítás-kalkulátor

Megtakarítás-kalkulátorunkkal egyszerűen és gyorsan kiszámíthatja, hogy mennyi pénzt takaríthat meg a következő években.

Menő a szürke

Menő a szürke

A szürke igazán trendi, így hát miért is kellene fehér ablakkeretet látnia a kinyitáskor? Ajándékozzon műanyag ablakainak elegáns, alumíniumhatású megjelenést!