Számolja ki az energiamegtakarítás mértékét

01.07.2015

A fő oka az új műanyagablakok beszerzéséhez az energiamegtakarítás és az ezzel járó kölstégek csökkentése. Hogy körülbelül mekkor lehet a megtakarítás 5, 10 de akár 50 év után, megtudhatja a megtakarítások kalkulátora segítségével.

Milyen műanyagablakkal tudja az energiát megtakarítani?

Az ablakok hőáteresztése szokott lenni a legyengébb láncszem a hőszigetelés szempontjából. Az ablakok gyártásánál használt modern technológiáknak és az üvegezésnek köszönhetően, sikeresen tudjuk csökkenteni a hő veszteséget, mivel a fűtés igénye is csökkenik. A mi kalkulátorunk megmutatja, hogy a mai árak mellett az egyik általunk forgalmazott ablakoprofil használata esetén mekkora lenne a megtakarítás mértéke az eredeti ablakokhoz képest. Mi mindent kell tudni?

Két lépésben számolja ki a megtakarítás mértékét

A megtakarítást a fűtési költségek különbségéből és ezáltal elért megtakarítás kiszámolásához elég ha kiválasztja a lakása , a jelenleg használt ablakok és fűtés típusát. A második lépésben csak válasszon az általunk kínált profiokból és az üveglapok számából. És a következő kattintás után már megtekintheti a az 50 évi megtakarítás értékét.

Mi befolyásolja az eredményt?

A kalkulátor az átlagos energiaárakból és az általános lakások és ablakok méreteivel dolgozik. Ha ismeri az használt ablakok méreteit, akkor betáplálhatja őket a pontossabb eredmény érdekében.

A modern műanyag ablakokkal manapság a béléses, lakoházi, fa, alumínium vagy régebbi műanyagablakokat helyettesítik, amelye 15-25 éve lettek telepítve. Az összes említett esetben, nagyon pontosan lehet megállapítani, hogy az új ablakok mennyivel tudják csökkenteni a hővesztés értékét.

Műanyag profiljaink

Az általunk forgalmazott három ablakprofil által, a gazdaságos Arcade, kiegyensúlyozott Prestige és a az elsőosztályú Eforte, jelentős megtakarítást biztosítunk a fűtés időszakában, de magassab kényelmet a nyári hőségekben és a város zajos környezetében is. A nyár folyamán használt légkondicionáló  használatánál megtakarított összeget hozzá teheti a kalkulátor eredméníéhez, mivel még érdekesebb számokat kaphat – de a béke, nyugalom és a csend a hangszigetelő ablakoknak köszönhetően kiszámíthatatlan – ez egy befektetés az egészségébe.

<< Vissza Hírek
schatten
Gyártók és viszonteladók schatten Árajánlatkérés schattenElérhetőség schatten
© Inoutic