THE GERMAN PROFILE ENGINEERS FOR WINDOWS AND DOORS
Česky Slovensky
schatten

Társaságunk / Kik vagyunk?

Az Inoutic társaság a PVC alapú nyílászárók és építőipari rendszerek – párkányok és az egyedülálló Twinson kompozitanyagú teraszburkolatok és lambériák – vezető európai gyártója.

Egyedülálló szerkezeti megoldások elérése céljából minden típusú épület kül- és belterét műszakilag precíz termékekkel kötjük össze. A márkanév német eredete a minőség, a termékek működésének és megbízhatóságának, illetve a kapcsolódó szolgáltatások színvonalának garanciája. Ügyfeleinknek innováció nyújtotta hosszú távú előnyöket és energiahatékonysággal ötvözött felhasználóbarát termékeket nyújtunk. Sikerünk kulcsa, hogy az egyszerű dolgokat is rendkívül jól csináljuk.

Az Inoutic/Deceuninck GmbH a több mint 75 országban jelenlévő belga Deceuninck konszern leányvállalata. A leányvállalatok együttesen egy globális műanyag feldolgozó hálózatot alkotnak. Az Inoutic társaság 1956-ban alakult meg az Anger testvérek műanyag-feldolgozó üzemeként a német Bogen városában. A céget 1985-ben Thyssen Polymer GmbH, Kunststofftechnik-re nevezték át, majd 2007-ben megalakult az Inoutic/Deceuninck GmbH társaság. 2012-ben az Inoutic márkanevet a Deceuninck társaság a Brno melletti Popůvky-i székhelyű leányvállalata is átvette, amely a márka magyarországi, csehországi és szlovákiai forgalmazását biztosítja.

schatten

Szaktudásunk / Sokéves tapasztalatok eredménye

A műanyag-feldolgozás területén 50 éves tapasztalatokkal büszkélkedhetünk. Bogeni székhelyű cégünk a gyártás egész láncolatát biztosítja – a tervezéstől a fejlesztésen át egészen az extrudálásig és felületkezelésig.

A fát és műanyagot ötvöző egyedülálló Twinson anyag az intenzív kutatásokon és sokéves tapasztalatokon alapuló innováció mintapéldája. Az építőiparban felhasznált valamennyi termékünk egyszerűen feldolgozható, beépíthető és karbantartásuk egyáltalán nem igényes.

Ügyfeleinket az egyedi építészeti megoldások megvalósításában segítjük, és lehetővé tesszük álmaik megvalósítását. Termékeink a kiváló tulajdonságok mellett időtálló megjelenéssel és 50 évet meghaladó hosszú élettartammal büszkélkedhetnek. Célunk a kölcsönös bizalmon alapuló hosszú távú partnerség, ezért ügyfeleink és munkatársaink részére stabil környezetet alakítunk ki.

schatten

Célunk / A legkiválóbb minőség

Termékeinkhez az ihletet a formatervezés, építészet és ökológia területéről merítjük. A törvény által előírt minőségi szabványok azonban csak a minimális követelmények, amelyeket az Inoutic / Deceuninck társaságok műhelyében született megoldásoknak teljesíteniük kell.

Ügyfeleink elvárásait azok teljes megelégedettsége mellett kívánjuk teljesíteni, nemcsak ma, hanem a jövőben is.

Az Inoutic társaság termékei számos vizsgálaton mennek át, amelyek az anyag szilárdságát, a kialakítás pontosságát és a felületi tulajdonságokat követik. A minőséget folyamatosan ellenőrizzük, többek közt digitális 2D mérés és manuális 3D mérés segítségével. Az Inoutic megoldások a hosszú élettartam, biztonság, energiahatékonyság és dizájn szempontjából első osztályúak – ezt a neves nemzeti és nemzetközi vizsgáló intézetek, valamint az Inoutic termékek megszerzett minősítései is igazolják.

 

we continuously check the quality

schatten

Kereskedelmi tevékenységünk / Fenntarthatóság és jövőbe tekintés

Ügyfeleinknek tartós és különlegesen energiatakarékos otthonok kialakításában segítünk. Az építőiparban felhasznált termékeink hosszú élettartamúak, karbantartásuk egyszerű és hőszigetelési értékeik kiválóak. Valamennyi termékünk élettartama végén 100%-ban újrahasznosítható.

Profiljainkat kizárólag kalcium és cink alapú, ólommentes stabilizátorokkal gyártjuk. Aktívan részt veszünk a műanyag nyílászárók újrahasznosítási folyamatában. Az Inoutic / Deceuninck konszern alapító tagja a Rewindo GmbH kezdeményezésnek, és kötelezi magát az építőiparban felhasznált újrahasznosított műanyag részarányának növelésére, illetve a felelősségteljes és fenntartható PVC-gazdálkodás intenzívebb érvényesítésére.

schatten
Gyártók és viszonteladók schatten Árajánlatkérés schattenElérhetőség schatten
© Inoutic