THE GERMAN PROFILE ENGINEERS FOR WINDOWS AND DOORS
Česky Slovensky
schatten
Homlokzat- és tetőburkolatok  
schatten

Twinson anyagból vagy PVC-ből gyártott homlokzati rendszerek 

A homlokzat meghatározó elem, amely meghatározza az egész épület építészeti jellegét. A felhasznált anyagok adják meg a külső építészeti szerkezet végső megjelenését. Nem elég, ha a felszíni szerkezet kellemes megjelenésű és tapintású, tartós védelmet is kell nyújtania az időjárás hatásaival szemben. Hosszú évekig semmit sem veszíthet szép megjelenéséből! Ha valaki rendkívüli, hosszú ideig üde színekben pompázó köpenybe kívánja öltöztetni épületét, meg kell fontolnia, hogy a homlokzat, a tetőereszek és a tetőszerkezetek kiváló minőségű burkolatot kapjanak.

Modern homlokzatok a legjobb anyagokból

Az első osztályú anyagok, mint például az innovatív, szabadalmaztatott Twinson kompozit anyag, amely ötvözi a fát a műanyaggal, vagy a minőségi PVC profilok megfelelnek a modern építőiparral szemben támasztott valamennyi követelménynek.  A Twinson anyag a homlokzatot ugyanolyan könnyűvé és látványossá teszi, mint a fa. Sőt, megvan az az előnye is, hogy a Twinson anyag esetében évtizedekig nem kell festeni a homlokzatot.  A profilok ellenállók az időjárás hatásaival szemben, a természetes fa gyönyörű színárnyalataiban kaphatók, és valóban tartósak.

A PVC profilokból készült homlokzat szintén rendkívüli előnyöket nyújt, úgy a kivitelezés, mint a könnyű karbantartás és a hosszú élettartam szempontjából. A legkorszerűbb gyártási technológiáknak köszönhetően a PVC nem csak kivételes színstabilitást biztosít, hanem rendkívül változatos színeivel is lenyűgözi Önt. A PVC burkolóprofilok különösen megfelelőek a nehezen hozzáférhető helyekre, mivel esetükben nincs szükség a festésre.  A jó minőségű laminálás és fóliázás garantálja a színstabilitást, függetlenül attól, hogy az anyag természetes megjelenésű, a fa erezetével és különböző árnyalataiban, egyszínű, vagy alumínium hatású.

Lehet, hogy ez is érdekli:

 

Forduljon a burkolatok helyi forgalmazójához

schatten
Gyártók és viszonteladók schatten Árajánlatkérés schattenElérhetőség schatten
© Inoutic