THE GERMAN PROFILE ENGINEERS FOR WINDOWS AND DOORS
Česky Slovensky
schatten
Bejárati ajtók
schatten

Műanyag bejárati ajtó / nem csak praktikus, hanem szép is

A beltéri ajtókkal szemben a bejárati ajtóknak meg kell felelnie egy sor alapvető követelménynek – hő- és hangszigetelés, ellenállás a nedvesség pusztító hatásának, a hőmérséklet változásoknak, az UV sugárzásnak, de a betörés és a mechanikai sérülések elleni követelményeknek is. Ezeknek megfelelnek az Inoutic bejárati ajtók, melyek elsőosztályú szigetelőprofilokból készül. És meglepő, hogy eközben milyen szép kinézetűek.

Az ajtó kitöltése képezi az ajtó kinézetét

Az Inoutic profilok számára, melyek már bizonyították minőségüket, bármilyen a piacon elérhető kitöltés alkalmazható – mőanyag, de üveg vagy alumínium egyaránt. Az Ön által kívánt magas feltételeke ezáltal teljesítjük illetve felülmúljuk, mivel a műanyag széleskörű szín - és dekorkínálatnak köszönhetően a vizuális vonzerejét magasabb fokra emelve a drágább anyagok felhasznállását sugallja.

Lépjen kapcsolatba a helyi műanyag ajtó gyártóval

Az Inoutic profilok felhasználásával készült bejárati ajtókat készítő partnereink sűrű hálozatot alkotnak. Nézze meg melyik vállalat képes legyártani bejárati ajtóját az Ön közelében.

Bizonyított 20 éves élettartam

Az Inoutic műanyag bejárati ajtók kiváló minősége tükröződik mind a kiváló hőszigetelési értékekben, mind a rendkívül magas terhelésállóságban. A műanyag bejárati ajtók minőségét megközelítőleg 100 000 nyitó és záró ciklus során vizsgálták, ami legalább 20 évnyi élettartam. A csukási késleltetés és a tok nagyon stabil és ellenálló szerkezete tovább javítható fém merevítéssel megerősített, profilsarkak használatával. A bejárati ajtó ráadásul kiegészíthető többszörös biztosítékokkal és speciális vasalattal is, magas szintű betörésvédelmet eredményez.

További éerdekes tulajdonságok

Az univerzálisan használható, mindössze 19 mm magasságú alumínium küszöb csökkenti a botlásveszélyt, lapos formája pedig lehetővé teszi felhasználását az akadálymentes lakásokban is. A hőgáttal (beépített műanyag bordák) a legjobb hőszigetelő tulajdonságokat lehet elérni.

Egyéb általunk kínált profilok:

Hatkamrás Eforte ablakrendszer – 84 mm, csúcstechnológia az energiahatékony lakásokhoz

Hatkamrás Prestige ablakrendszer – 76 mm, kiegyensúlyozott profil, amely minden igényt kielégít

schatten
icons
Az Inoutic termékek garantálják az erős széllel és esővel szembeni legnagyobb fokú ellenállást, az optimális hangszigetelést, betörésvédelmet és hosszú élettartamot.
Az Inoutic termékek megfelelnek a legszigorúbb energiatakarékossági szabványoknak: jellemzőik a kiváló hőszigetelés, nedvesség- és rozsdaállóság.
A széles színválaszték korlátlan lehetőségeket nyit a homlokzatok kialakítására, és képes egyedi jelleget kölcsönözni bármilyen építészeti stílusnak.
schatten
Gyártók és viszonteladók schatten Árajánlatkérés schattenElérhetőség schatten
© Inoutic