THE GERMAN PROFILE ENGINEERS FOR WINDOWS AND DOORS
Česky Slovensky
schatten

Prestige ablakrendszer / Ideálisan kiegyensúlyozott

Hatkamrás profil kiváló hő- és hangszigetelő értékkel, amely megfelelő megoldás a hőszigetelt házak és lakások számára.

Megfelel az energiahatékonysági szabványok jelenlegi követelményeinek, és nem jelent igényes költségvetési tételt.

  • Beépítési mélység 76 mm
  • A hőáteresztés együtthatója Uf = 1,1 W/m2 K – megfelel a modern alacsony energiaigényű lakásnak
  • E rendszer felhasználásával toloajtókat és bejárati ajtókat is készítünk

Jelenti a megfelelő kiegyensúlyozott megoldást ott, ahol magasas a követelmény a hőszigetelésre, de ahol a hatékonyabb Eforte rendszer nagyon költséges, vagy túlméretezett megoldást nyújtana.

Tipp: Gondosan megválogatjuk a munkatársainkat, vegye fel a kapcsolatot a helyi ablakgyártóval aki elkészíti az Ön által választott ablakot az Prestige ablakprofilból

Nem csak kitűnő hőszigetelés

Az Inoutic ablakprofilok nem csak a kiváló minőségű feldolgozást nyújtják, hanem a legjobb hőszigetelési értékeket is. A prestige profil természetesen nem kivétel. Ezken kívül a hang szigetelési eredmények is nagyon jók, amelyek befolyásolják a lakás komfortját, de a munkára szükséges nyugodtt környezetet is mivel a az ipari épületekben is ajánlott. A csend a forgalmas városközpontokban a mai világban nagyon ritka és kívánt éerték és a minőségi ablakokba, melyek garantált hanszigetelést kínálnak, fektett befektetés az egészséget is befolyásolja.

Igazán nagy szín és forma kínálat

A mi általunk kínál Prestige ablakprofil 4 forma változatban is kapható – egyenes szárnyal és három különböző előre ültetett szárnyal. A sok szín lehetőségek, a fa és fém dekorok felhasználásával és az alumínium burkolatok kínálatával, melyek a drágább, luxus megjelenést biztosítják a kínálat igazán széleskörű és az Ön döntésén múlik, hogy ezt a kedvenc profilt milyen módon illeszti az Ön komfort lakásához.

Egyéb általunk kínált profilok:

Hatkamrás Eforte ablakrendszer – 84 mm, csúcstechnológia az energiahatékony lakásokhoz

Hatkamrás Arcade ablakrendszer – 71 mm, moder és bevált minőségű technológia

schatten
icons
Az Inoutic termékek garantálják az erős széllel és esővel szembeni legnagyobb fokú ellenállást, az optimális hangszigetelést, betörésvédelmet és hosszú élettartamot.
Az Inoutic termékek megfelelnek a legszigorúbb energiatakarékossági szabványoknak: jellemzőik a kiváló hőszigetelés, nedvesség- és rozsdaállóság.
A széles színválaszték korlátlan lehetőségeket nyit a homlokzatok kialakítására, és képes egyedi jelleget kölcsönözni bármilyen építészeti stílusnak.
schatten schatten
Gyártók és viszonteladók schatten Árajánlatkérés schattenKalkulator schattenSzín konfigurátor schattenElérhetőség schatten
© Inoutic