THE GERMAN PROFILE ENGINEERS FOR WINDOWS AND DOORS
Česky Slovensky
schatten

Arcade ablakrendszerek / alacsony ár, de hatékony

Az ötkamrás Arcade ablakprofilok a legjobb választásnak számítanak az ár és teljesítmény szempontjábol minden olyan esetben ahol a költségvetés korlátozott, vagy az újjáépítés feltételei nem engedik a Prestige vagy Eforte profilok felhasználását és egyaránt magasak a feltételek az ablakok hőszigetelő értékére.

  • Beépítési mélység 71 mm
  • A hőáteresztés együtthatója Uf = 1,2 W/m2 K - nagyon jó hőszigetelő teljesítményt, amely megfelel az összes szabványos követelmények
  • Olcsó, de 100%-os Inoutic minőségi megoldás

Az öregebb házak felujítása esetén a hőszigetelt falakhoz viszonyítva tökéletesebb megoldás az Eforte vagy Prestige profilokkal szemben, egyszerűen alkalmasabb. Ugyanakkor a széleskörű rekonstrukciók esetén ahol a kiadások szigorúan korlátozottak, vagy az olyan esetekben ahol helyzet nem engedi a szélesebb ablakprofilok használatát, ott mindenütt kitűnik az évek során bevált klasszikus – az Arcade műanyag abak.

Tipp: vegye fel a kapcsolatot a helyi ablakgyártóval aki elkészíti az Ön által választott ablakot az Arcade ablakprofilból

Arcade – olcsó, de kiváló minőségű műanyag ablakok

Az Arcade ablakrendszer az összes Inoutic családba tartozó termék előnyét megtartotta, ahogy az egy vezető európai gyártmányra illik. Elsősorban a felület külalakjának széles választéka – szín és valós megjelnésű dekorok, amelyek az ablakok esztétikai értéket a drágább anyagokból készült ablakok,például fa vagy alumínium, szintjére emelik. Egyaránt az egyenes vagy előreültetett szárnyal rendelkező különleges profilváltozatok.

Egyéb általunk kínált profilok:

Hatkamrás Eforte ablakrendszer – 84 mm, csúcstechnológia az energiahatékony lakásokhoz

Hatkamrás Prestige ablakrendszer – 76 mm, kiegyensúlyozott profil, amely minden igényt kielégít

schatten
icons
Az Inoutic termékek garantálják az erős széllel és esővel szembeni legnagyobb fokú ellenállást, az optimális hangszigetelést, betörésvédelmet és hosszú élettartamot.
Az Inoutic termékek megfelelnek a legszigorúbb energiatakarékossági szabványoknak: jellemzőik a kiváló hőszigetelés, nedvesség- és rozsdaállóság.
A széles színválaszték korlátlan lehetőségeket nyit a homlokzatok kialakítására, és képes egyedi jelleget kölcsönözni bármilyen építészeti stílusnak.
schatten schatten
Gyártók és viszonteladók schatten Árajánlatkérés schattenKalkulator schattenSzín konfigurátor schattenElérhetőség schatten
© Inoutic