THE GERMAN PROFILE ENGINEERS FOR WINDOWS AND DOORS
Česky Slovensky
schatten
Ablakrendszerek
schatten schatten

Műanyag ablakok és ajtók / csak a minőség takarítja meg a költséget

Minőségi ablak profilok gyártója vagyunk. Gondosan megválogatjuk a munkatársainkat és forgalmazóinkat, hogy a minőséget a végső ügyfeleinken is biztosítsuk. Az Inoutic műanyag ablakokat megszerezheti ügyfeleink hálózatának köszönhetően, amely minden kerületben és a legtöbb nagy városban megtalálható.

Vegye fel a kapcsolatot a helyi ablakgyártóval

Használja ki az ablak és erkély ajtó gyártók listáját az oldalunkon és vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi forgalmazóval.

Megfelelő mególdás az Ön számára a műanyag ablak?

Az új ház, vagy rekonstrukció esetén főleg a megjelenést, megbízhatóságot és a költségeket veszi figyelembe:

A műanyag ablakok és ajtók külleme:

Az autentikus szín és dekor választásnak köszönhetően manapság szemmel meg sem lehet különböztetni a műanyag és a drágább fa, illetve aluminiu profiloktól. Az elmúlt évekkel ellentétben amikor a műanyag ablak választásakor az „ár és izoláció a megjelenést” hátérbe szorította, manapság már nem érvényes. A sok fajta fa dekor és metalikus szín ugyanakkor az alumínium listák használata a profiloknál, az esztétikai értéküket a felhasznált drágább anyagok szintjére emeli.

Megbízhatóság és minőség

A minőség és a megbízhatóság a legjobb harci eszköze a nagy cégeknek a nem márkás konkurenciával szemben. A pozitív oldala a a nagy kokurenciának az, hogy az árakat alacsonyan tartja a piacon, de az igazi garanciát csak olyan cég tudja nyújtani amelynek már sok évnyi tapasztalatja van. Olvassa el, hogyan sikerült elérnünk a jelenlegi méretünket és jelentőségünket.

Az ár és a lehetséges költségmegtakarítás

Ha az ablak az esztétikai megjelenése mellet a pénz megtakarítás is fontos, akkor nem lehet spórolni az első lépéseken. A befektett összeg visszatérítése az alacsonyabb fűttési és hűtési költségeknek köszönhetően egyenesen arányos a minőséghez, valamint a renomált gyártó választásához. A műanyag ablakok és ajtók okos megoldás az energiatakarékos építkezések esetén. Kérdezze meg a tervezőket, mennyit spórolhat a fűtésen.

Mely paraméterek befolyásolják a műanyag ablakok árát?

Az ablakok beszerzési árát a szigetelés, kinézet és biztonság ötvözete adja meg. Mely tulajdonságokat érdemes meg figyelembe venni a műanyag ablakok esetén?

A szigetlés minősége – hőátbocsáttási tényező

A kamrák számánál fontossab az U tényező, amelyik meghatározza mennyi hő távozik a csukott ablakok esetén. Elolvashat aprólékossabb cikket is, de a megértéshez elég az, hogy minnél alacsonyabb az említett tényező, annál hatékonyabb a szigetelés. A mi profilredszereink esetén ez a tényező javul a az Arcade profiloktól, a Prestige profilokon keresztül egészen az Eforte ablak profilokig, amelyek a passzív házak esetén is alkalmasak.

Az üvegtáblák száma az ablakkeretben

Az ablak szigetelő képességét az ablak kerete (lásd fent), de az üveglapok száma is (és tulajdonságai) meghatározza. A három réteges szigetelő üveg előnyeiről többet megtudhat a következő cikkben. Általában ugyan érvényes, hogy a befektetés a három réteges üveg esetén hosszú távon gazdaságosabb és jelentékesen növeli a lakás kényelmét.

További műszaki adatok

Az ablakok végleges árát befolyásolja például a teljes kerületű alumínium burkolat, a három pontos szigetelés, a szigetelő ablakkeretek és más biztonsági elemek felhasználása. Tudakolja meg az Inoutic ügyfeleinknél az előleges ártervet.

Színek és dekorok

Hogy a fehér műanyagbol készült ablakok teljesíthessék céljukat purista, hangulatos, történelmi vagy modern házak homlokzatán, ezért a kivitelezésük széles színválasztékot, fa és fém dekorokat, valamint domború kivitelezést is kínál. Az ablak gyártója az árat az szerint határozza meg, hogy a kiválasztott dekort csak az utcára néző, vagy a befele néző oldalára is kívánja.

schatten
Gyártók és viszonteladók schatten Árajánlatkérés schattenKalkulator schattenSzín konfigurátor schattenElérhetőség schatten
© Inoutic